Αισθητική Ιατρική

Η  σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία LASER έχει φέρει επανάσταση στη χρήση και εφαρμογή ως θεραπεία πολλών παθήσεων του δέρματος και συγγενών βλαβών, συμπεριλαμβανομένων των αγγειακών και χρωματικών αλλοιώσεων, την αφαίρεση των τατουάζ, των ουλών και ρυτίδων. Σήμερα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λέιζερ που είναι διαθέσιμο για την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Το κέντρο μας διαθέτει μηχανήματα LASER της τελευταίας τεχνολογίας με άριστα αποτελέσματα, οι εφαρμογές εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό που κάνει την θεραπεία ασφαλής και ευχάριστη για τον ασθενή με τα καλυτέρα αποτελέσματα.

Εφαρμογές:

 1. Ανάπλαση, τόνωση και σύσφιξη του δέρματος
 2. Λεύκανση
 3. Λείανση ρυτίδων
 4. Αφαίρεση τατουάζ
 5. Θεραπεία σπίλων, υπερκερατωσεων, μυρμηγκιών, ηλιακών & γεροντικών κηλίδων
 6. Θεραπεία ευρυαγγείων
 7. Σύσφιξη κόλπου και λεύκανση αιδιου
 8. Αποτρίχωση
 9. Θεραπεία ξανθελασμάτων

Η κρυολιπόλυση ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα. Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται ορατά από την 3 εβδομάδακαι συνεχίζουν να βελτιώνονται για 2 μήνες, καθώς τόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός για να αποβάλλει τα λιποκύτταρα. Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά και απαιτούνται 1 έως 4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Ο/η ενδιαφερόμενος στην αρχή της θεραπείας έχει την αίσθηση της ψύξης και έλξης που υποχωρούν μετά από μερικά λεπτά καθώς το δέρμα μουδιάζει. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες οι ασθενείς θα χάσουν το 20 έως 25 % του τοπικού λίπους μετά την πρώτη θεραπεία.

Το SHR (LMT HairLyse) αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης και υπερέχει από όλα τα άλλα γιατί είναι ανώδυνο, γρήγορο, άνετο, και πιο αποτελεσματικό σε λιγότερες συνεδρίες από ποτέ. Τώρα λόγω της νέας και πατενταρισμένης  Εν-Κινήσει (In-Motion) τεχνικής και εξαιτίας του ψυκτικού μηχανισμού του συστήματος LMT HairLyse, μπορείτε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα στις πιο ευαίσθητες περιοχές χωρίς την ταλαιπωρία που ενδεχομένως να έχετε υποστεί με άλλες τεχνικές σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν πιο σύντομες, πιο άνετες και κυρίως με καλύτερα αποτελέσματα.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα:

1) Γρήγορη Θεραπεία Εν-Κινήσει (In-Motion) με Συχνότητα μέχρι 10Hz!
2) Ανώδυνη: νέα AFT Τεχνολογία (προηγμένης τεχνολογίας φθορισμού) χρησιμοποιεί χαμηλή και ίσης ενέργειας.
3) Αποτελεσματικό,
4) Κατάλληλο για όλους τους τύπους Δέρματος.

Το FRACTIONAL LASER είναι µία επαναστατική θεραπεία µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα. Είναι το µόνο που µπορεί µε ασφάλεια να περνά στα βαθύτερα στρώµατα του δέρµατος, και να δηµιουργεί έτσι τη φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η θεραπεία µε FRACTIONAL LASER διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισµού, η οποία αναπλάθει το κατεστραμμένο δέρµα κάνοντάς το να δείχνει φρέσκο, λαµπερό και υγιές. Σε αντίθεση µε τα πρωτότυπα laser που εφαρµόζονται µόνο στο πρόσωπο, το FRACTIONAL LASER εφαρµόζεται και στο λαιµό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και σε ουλές σε οποιοδήποτε σηµείο του σώµατος κι αν υπάρχουν. Έτσι, η θεραπεία µε FRACTIONAL LASER ενδείκνυται στην: • καταπολέμηση της φωτογήρανσης και στην εξάλειψη λεπτών ρυτίδων προσώπου, λαιµού, ντεκολτέ & χεριών, όπως και δυσχρωµικών αλλοιώσεων προσώπου και χεριών (πανάδων). • καταπολέμηση µμετεγχειρητικών ουλών και ουλών ακµής. • καταπολέµηση των ραβδώσεων σώµατος (ραγάδες κοιλιάς και άκρων). • καταπολέµηση των ακτινικών υπερκερατώσεων. Λίγιες ημέρες (4-5 ημέρες) µετά την πρώτη θεραπεία, το δέρµα σας θα είναι πιο λαµπερό και µε καλύτερο τόνο. Η βελτίωσή του θα συνεχίζεται και θα είναι θεαµατική.

Το Botox είναι μία πρωτεΐνη που εφαρμόζετε ενέσιμα  τοπικά για την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων του δέρματος . Στην κοσμητική δερματολογία, το botox χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου και αποτελεί τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης, καθώς επίσης στην αντιμετώπιση της υπεριδρωσίας  Η θεραπεία με botox είναι ελάχιστα επεμβατική και δίνει θεαματικά αποτελέσματα άμεσα.

Το υαλουρονικό οξύ: Είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος, η χρήση του στην αισθητική αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για την αντιγήρανση, ενυδάτωση και την ανάπλαση δέρματος.

Χρήση:

  • Διόρθωση των ατελειών του προσώπου
  • Ανάπλαση των ρυτίδων
  • Διόρθωση ρυτίδων στόματος (ρυτίδες καπνιστών)
  • Να προσδώσει όγκο στα μικρά χείλη
  • Ενυδάτωση το δέρματος

Η ελεγχόμενη θερμότητα των ραδιοκυμάτων – RF οδηγεί στην θέρμανση των ινοβλαστών κυττάρων που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, παράγοντας κολλαγόνο. Η νέα παραγωγή του κολλαγόνου έχει ως αποτέλεσμα την μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος .

Έτσι, ορατά αποτελέσματα είναι ένα απαλό, υγιέστερο και λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.

Το High – Tech Long – Pulse Nd-Yag 1064nm Laser αποτρίχωσης της LMT, εγκεκριμένο από το FDA (οργανισμό τροφίμων & φαρμάκων), είναι το μόνο το οποίο μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε σημείο του σώματος (εκτός από την περιοχή γύρω από τα μάτια) και σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και σε μελαχρινά άτομα με σκούρο μεσογειακό τύπο δέρματος, αλλά και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Η αποτρίχωση με laser είναι από τις λίγες κλινικά εγκεκριμένες ριζικές θεραπείες για την θυλακίτιδα, η οποία πολύ συχνά εμφανίζεται μετά το ξύρισμα.

LONGPULSE – Nd:YAGLASER Afrodite

Το Afrodite Long Pulsed Nd:YAG 1064 είναι ένα νέο σύστημα υψηλής τεχνολογίας και εύκολης λειτουργίας laser για την αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, των ευρυαγγείων και άλλων αγγειακών βλαβών. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Γυρίστε το Χρόνο Πίσω σε 30 Λεπτά
με το μηχάνημα LMT V-MAX
Η Τεχνολογία SMAS LIFTING είναι η μοναδική μη χειρουργική μέθοδος εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για την Σύσφιξη και την Ανόρθωση του Δέρματος του Προσώπου, του Λαιμού, του Ντεκολτέ, του διπλού Σαγόνι και του Σώματος, στην βελτίωση των ρυτίδων, την ελαστικότητα του δέρματος, την εμφάνιση των γραμμών και στην παραγωγή κολλαγόνου. Η θερμική ενέργεια του LMT V-MAX στα 65℃ που στοχεύει το SMAS στρώμα (περίπου 3. 5 mm ~ 4. 5 mm βάθος ) προκαλεί σύσφιξη και συρρίκνωση αυτής της χαλαρής μυϊκής στοιβάδας του δέρματος με αποτέλεσμα την σύσφιξη και την ανόρθωση του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

Οι ευρυαγγείες είναι πρόβλημα κυρίως αισθητικό που πλέον με τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας και τα ειδικά laser μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως.

Οι σκληρυντικές θεραπείες και το λέιζερ αποτελούν την βάση στην αντιμετώπιση τους